Colours of Ostrava: kromě Swans a Miky přijedou Caravan Palace a Caribou

Vydáno 22.12.2014 | autor: redakce

Po oznámení prvních umělců přidávají pořadatelé Colours of Ostrava do programu další jména. Přijede solitér elektrotaneční hudby Caribou a hvězdy elektro-swingu Caravan Palace. Festival proběhne od 16. do 19. července 2015 v industriálním prostředí Dolních Vítkovic.

Colours of Ostrava: kromě Swans a Miky přijedou Caravan Palace a Caribou Colours of Ostrava: kromě Swans a Miky přijedou Caravan Palace a Caribou


mika coloursPrvní ohlášenou hvězdou Colours of Ostrava je Mika


"Caribou sofistikovaným a chytlavým způsobem propojuje dub step, house, techno, krautrock, hip hop, disco, retro pop a R&B. Na Colours přijede s doprovodnou kapelou a velkou vizuální show,"
vysvětluje ředitelka festivalu Zlata Holušová.

Festival Colours of Ostrava nabídne v industriálním areálu Dolní oblasti Vítkovic čtyři dny plné koncertů hvězd světové i domácí hudby, divadel, diskusí, workshopů, filmů i výtvarných aktivit. K již dříve potvzeným jménům příštího ročníku patří Mika, Swans, Black Strobe, Choir of Young Believers, Heymoonshaker, John J Presley, The Mispers, Bazzookas, CoCo & The Butterfields a NO Blues.


V současné chvíli je k dostání limitovaná edice čtyřdenních vstupenek za 1 890 Kč v e-shopu Colours of Ostrava, cena platí pro 4.000 kusů. Zatím poslední ročník festivalu navštívilo v červenci 2014 rekordních 40.777 návštěvníků.

TZ, ape

zavřít