Walk Choc Ice si zarejdí na pódiu i v příštím roce

Vydáno 31.12.2014 | autor: redakce

V uplynulém roce se Walk Choc Ice po jedenácti letech objevili na jednom pódiu. Kapela v domovském Kostelci nad Orlicí oslavila dvacáté výročí vydání svého prvního alba Keep Smiling a na základě velkého úspěchu se rozhodla přidat i pražské vystoupení. Stane se tak 5. března v Lucerna Music Baru.

Walk Choc Ice si zarejdí na pódiu i v příštím roce Walk Choc Ice si zarejdí na pódiu i v příštím roce


honza krizek 2014Zpěvák Walk Choc Ice Honza Křížek


"Nápad udělat koncert po dvaceti letech od vydání našeho prvního alba Keep Smiling v domovském Kostelci na Orlicí se vydařil nad naše očekávání. Koncert měl skvělou atmosféru a po těch letech jsme si to řádně užili. Trocha nostalgie, ale jinak jako bychom skončili včera," říká zpěvák Honza Křížek. "Po koncertě nám přišlo ale i dost dotazů od fanoušků, zda uděláme ještě další, protože se někteří nedostali nebo nemohli dostavit. A tak jsme se rozhodli ještě pro jeden koncert v oblíbeném pražském klubu Lucerna Music Bar. Takže si to pátého března zopakujeme a přidáme něco navíc."


Crossoverová kapela Walk Choc Ice začala svou kariéru v roce 1992 a velmi rychle se zařadila k předním tuzemským kapelám. Četná klubová vystoupení střídala vystoupení na hudebních festivalech nejen v Čechách, ale i v Německu a Švýcarsku. Za svou jedenáctiletou kariéru vydala tři řadová alba: Keep Smiling (1994), Walk Choc Ice (1998) a Rejdit (2000). Svou činnost skupina ukončila v roce 2003.

Vstupenky na březnovou show jsou k dispozici v běžných předprodejních sítítch a na pokladně a webu Lucerna Music Baru. Klub se otevírá ve 20:00, koncert začíná o hodinu později.


TZ, ape

zavřít