Pokus č. 2: na hradecký Rock for People míří Faith No More

Vydáno 21.01.2015 | autor: redakce

Po třech letech od plánovaného vystoupení Faith No More na Rock for People, které zhatilo počasí, se jejich fanoušci konečně dočkají. Mike Patton a spol. dovezou do Hradce Králové i novou desku.

Pokus č. 2: na hradecký Rock for People míří Faith No More Pokus č. 2: na hradecký Rock for People míří Faith No More


FaithNoMore 2015Faith No More chystají na letošek nové album


Letos na jaře vypustí Faith No More nové album, první po 18 letech. Pilotní singl s názvem Motherfucker je venku už od konce listopadu. Kapela se v nedávném rozhovoru pro časopis Rolling Stone nechala slyšet, že jsou sice bandička padesátníků, ale že doufají, že na nahrávce to nebude poznat.


Původem sanfranciská sestava patří k základním kamenům alternativního rocku, který přesahuje i do škatulek crossoveru nebo funk metalu. V České republice stihli vystoupit jen pár měsíců před tím, než se v roce 1998 na dlouhou dobu rozešli. Na RfP se Patton přesto objevil - psal se rok 2001, kdy ještě do Českého Brodu přijel se svým projektem Fantomas.


O pár dní dříve před hlavním headlinerem oznámili pořadatelé festivalu, jenž se letos uskuteční v termínu 4. - 6. června, dvě další rockové kapely: Hollywood Undead a Asking Alexandria. Vstupenky jsou momentálně k dispozici za 1290 Kč. {vypnoutlink:Air}


TZ, ape

 


MikePatton colours2013 day4 TOP

zavřít