Daniel Landa: Na Velekoncert bych rád přitáhnul 100 tisíc lidí

Vydáno 27.02.2015 | autor: redakce

Daniel Landa připravuje na 12. září audiovizuální show za účasti filharmoniků i dětského hudebního sboru. Chystaný Velekoncert bude také jediným místem, kde se bude moci koupit Landovo nové album.

Daniel Landa: Na Velekoncert bych rád přitáhnul 100 tisíc lidí Daniel Landa: Na Velekoncert bych rád přitáhnul 100 tisíc lidí


dan landa live2014 02Dan Landa v loňském roce absolvoval halové miniturné

 

Plánované album s názvem Žito půjde do standardního prodeje až čtvrt roku po koncertě, bezprostředně před vánočními svátky. "Novou desku začneme nahrávat v průběhu března. Pokud vše půjde podle plánu, bude obsahovat šestnáct písní," komentuje zpěvák tvorbu nové nahrávky.

"Bude to obrovská a nákladná show. V současnosti s týmem pracujeme na harmonogramu a vymýšlíme, jak uspořádat scénu, na které se vystřídá bezpočet hostů, kteří mě doprovázeli hudební kariérou a hlavně bude přítomné filharmonické těleso a dětský pěvecký sbor," poodkrývá zákulisí příprav Daniel Landa.


Velekoncert se pravděpodobně uskuteční na letišti v Letňanech, ale lokace se ještě může změnit podle počtu prodaných lístků. "Minimum, se kterým pracujeme, je čtyřicet tisíc lidí, ale samozřejmě budu rád, když se nám podaří prolomit stotisícovou hranici. A myslím, že máme šanci, protože obdobná akce tady ještě nikdy nebyla," dodává Landa.


TZ, ape, foto: Romana Šlapáková

 

zavřít