Vltava znovu na pódiu!

Vydáno 04.05.2007 | autor: redakce

Robert Nebřenský a Tomáš Průša z kapely Vltava po dlouhé odmlce vystoupí na koncertě souboru The Tap Tap 16. května v Divadle Archa.

Vltava znovu na pódiu! Vltava znovu na pódiu!

Po čtyřech letech se alespoň na chvíli splní tajný sen všech fanoušků skupiny Vltava. Zpěvák Vltavy Robert Nebřenský spolu s „vltavským“ saxofonistou Tomášem Průšou přijali pozvání k exkluzivnímu vystoupení v Divadle Archa. Zahrají několik písní z repertoáru skupiny Vltava za doprovodu souboru The Tap Tap, členové kapely Vltava na oplátku zase doprovodí několik písní The Tap Tap. Soubor působí jako školní orchestr Evropské hudební školy STUDEO pro osoby s tělesným postižením, umístěné v prostorách Jedličkova ústavu, a tímto koncertem zahajuje své jarní turné.



S Vltavou sice už několik let nehrajeme, přesto jsme se s Robertem Nebřenským dohodli, že exkluzivně zazpíváme za doprovodu skupiny The Tap Tap několik našich písniček,“ říká Tomáš Průša. „Chceme touto cestou podpořit aktivity občanského sdružení Tap, které v současné době naplno rozjíždí úžasný projekt výstavby hudební školy pro studenty s tělesným postižením,“ doplňuje Průša. Na koncertě zazní hity kapely Vltava v podání Roberta Nebřenského a Tomáše Průši, které doplní energický repertoár kapely The Tap Tap. Robert Nebřenský dokonce věnoval souboru The Tap Tap skladbu Tvůj kluk jsem já, kterou zpívá spolu se zpěvačkou The Tap Tap Irenou Šůchovou.
zavřít