Žebřík 2014 Bacardi music awards v České televizi

Vydáno 07.04.2015 | autor: Petr Lenk

 

Ve středu 8. dubna odvysílá Česká televize hodinový záznam z vyhlášení ankety Žebřík 2014 Bacardi music awards. Kromě předávání cen uvidíte ukázky z koncertů Anety Langerové, Richarda Müllera, Ondřeje Brzobohatého a skupin Inekafe a Vypsaná fixa.

Žebřík 2014 Bacardi music awards v České televizi Žebřík 2014 Bacardi music awards v České televizi

img 4758 smallAneta Langerová si za asistence producenta Jakuba Zítka odnesla celkem tři sošky

 

Během bezmála šestihodinové show, moderované dvojicí Tomáš Hanák - Bára Poláková, bylo předáno 27 cen, a to na základě hlasování hudebních fanoušků na webu Anketazebrik.cz. Jedním z vrcholů večera, jenž proběhl 13. března v plzeňském areálu DEPO2015, byla i honorace Osobnosti Žebříku, kterou každoročně oceňuje pořádající magazín iREPORT.

 

 

Mezi deseti skladbami, které v rámci tohoto záznamu zazní, nechybí např. písně Ondřeje Brzobohatého z albového debutu Identity, novinkové songy Anety Langerové z úspěšné desky Na Radosti, ale i hity Richarda Müllera, Vypsané fixy či slovenských punkrockerů Inekafe.

 

 

Premiéra pořadu poběží ve středu 8. 4. ve 21.45 hodin na ČT Art, repríza bude na témže kanále v neděle 12. 4. po půlnoci. Dvaapadesátiminutový záznam lze také sledovat na internetu České televize.

ny2a3299Jednou z hvězd Žebříku byl Richard Müller, který převzal z rukou Jardy Hudce speciální ocenění


Organizátory 23. ročníku ankety Žebřík byly magazín iREPORT a společnost Plzeň 2015. Generální partnerem je značka Bacardi. Záštitu nad akcí převzali ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová, ministr vnitra Milan Chovanec, primátor Plzně Martin Zrzavecký a náměstek primátora Plzně Martin Baxa.

img 5141Márdi a Vypsaná fixa se předvedli nejen koncertně, ale také bodovali ve dvou kategoriíchimg 1558 smallFinálovou show žebříkovského večera obstaralo slovenské punkrockové trio Inekafe


Více na www.anketazebrik.cz

TZ, foto Tomáš Vlach, Petr Tibi  {vypnoutlink: Márdi, Voxel}

zavřít