Vlasta Redl přidává koncert v Praze

Vydáno 19.04.2015 | autor: redakce

Moravský zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista Vlasta Redl vyprodal ohlášený koncert v pražském kině Lucerna. Na základě velkého zájmu z řad fanoušků se rozhodl přidat druhý. Ten se uskuteční na stejném místě, 27. dubna od 19:30 hodin.

Vlasta Redl přidává koncert v Praze Vlasta Redl přidává koncert v Praze


Vlasta Redl2Vlasta Redl vystoupí v kině Lucerna hned dvakrát


Vlasta Redl vyjíždí na turné po dlouhé odmlce a se svou kapelou zahraje na mnoha koncertech po republice. V Praze se zastaví v zajímavém prostoru historického kina Lucerna. V nejstarším kinosále Evropy se uskuteční hned dva koncerty. První avizovaný byl vyprodán během krátké doby a tak se Vlasta se svou kapelou rozhodl přidat ještě jedno vystoupení. "Velký zájem o pražský koncert mě těší a moc rád zahraji s kapelou ještě jednou," řekl o přidaném koncertě Redl.

Redlova hudební kariéra začala působením ve skupině AG Flek. S touto formací vydal několik velmi úspěšných desek: mezi ty nejznámější patří Tramtárie, na které s AG Flekem pracovali také Radek Pasrtňák a Richard Kroczek ml. Ti se později osamostatnili a založili skupinu Buty. Redl často spolupracoval také s hudební formací Hradišťan, se kterou vydal album AG Flek & Hradišťan, které bylo oceněno Zlatou deskou.


Mezi Redlovy nejznámější písně patří Bože můj, Dvakrát, Sbohem galánečko, A te Rehradice a další. Redlovo jméno je spojeno také s hudebními projekty Každý den jinak, Naše nová kapela nebo skupinou Fleret.


TZ

 

zavřít