Zakk Wylde a spol. nepřijedou. Turné Metal All Stars bylo zrušeno

Vydáno 21.04.2015 | autor: redakce

Producent evropského turné Metal All Stars oznámil, že se celé ruší. Tímto je tedy zrušen i pražský koncert, který se měl uskutečnit 24. dubna ve Foru Karlín. Termín akce se přitom už jednou přesouval.

Zakk Wylde a spol. nepřijedou. Turné Metal All Stars bylo zrušeno Zakk Wylde a spol. nepřijedou. Turné Metal All Stars bylo zrušeno


zakk-wylde-corbis-630-80


Důvody zrušení turné jsou podle producenta akce změny v obsazení projektu a logistické problémy vzniklé vypadnutím některých měst z turné. "Vzhledem ke zrušení klíčových umělců v sestavě a logistických záležitostem, vzniklým zrušením několika show, bude Metal All Stars, pro všechny evropské koncerty od 24. dubna do 17. května 2015 přeloženo na nový termín. Nové termíny budou oznámeny brzy," tvrdí pořadatel.

Koncert projektu Metal All Stars, jehož turné bylo z důvodu zaneprázdnění některých účinkujících přesunuto z loňského roku na letošní jaro, mělo nabídnout tříhodinový nářez největších jmen světové metalové scény. Ozdobami projektu měli být např. Zakk Wylde, James LaBrie či bývalí členové kapel jako Anthrax, Venom, Queensrÿche, Megadeth, Testament, Iron Maiden nebo Manowar.


Vstupenky se budou vracet od pátku 24. dubna v místech, kde byly zakoupeny a způsobem, jakým byly uhrazeny. Pokud byla platba uskutečněna na účet, vrací se zpětným převodem na účet. Pokud v hotovosti, vrací se peníze tam, kde byly vstupenky zakoupeny.


TZ, ape

zavřít