Festival United Islands of Prague představil program

Vydáno 09.06.2015 | autor: redakce

Mezinárodní hudební festival United Islands of Prague už zná svůj kompletní program, včetně časů jednotlivých koncertů. Akce se uskuteční od 18. do 20. června na sedmi open air scénách a v desítkách hudebních klubů.

Festival United Islands of Prague představil program Festival United Islands of Prague představil program

 

img 2446 1Jednou z hvězd United Islands bude projekt East India Youth


Festival začne již tradičně ve čtvrtek 18.6. Klubovou nocí v desítkách pražských klubů. Open air část zahájí v pátek v 15:00 pražští Holden Caulfield, představí se také Zrní nebo electroswingoví Mydy Rabycad. V klubovém programu stojí za zmínku například rakouská Djka Doree v Roxy.


V sobotu se bude na ostrovech hrát už od 11 hodin, pořadatelé upozorňují například na show Monkey Business nebo rapové vystoupení PSH Live Bandu. Hlavními hvězdami festivalu budou East India Youth, zpěvák nominovaný na Mercury Prize, nebo rockoví Birth of Joy z Holandska.


"Nebude jednoduché stihnout všechny objevy a hvězdy. Line up jsme se snažili sestavit tak, aby se to návštěvníkům podařilo alespoň z velké části. Takže určitě můžete zároveň stihnout třeba Midi Lidi, Zlokot i zahraniční hvězdy jako Alo Wala a Fismoll," ujišťuje šéfdramaturgyně festivalu Barbora Šubrtová. Kompletní line up naleznete na www.unitedislands.cz/program.

 

TZ, jm

zavřít