The Cat Empire míří do Prahy s novým singlem. Kam schovají svou vlajku?

Vydáno 16.06.2015 | autor: redakce

Australští The Cat Empire přijedou 17. června do Prahy, aby odehráli svůj první koncert v Česku. Za sebou navíc mají vydání nového singlu i vyprodání slavné londýnské Royal Albert Hall. Fanoušci se budou moci ještě před vystoupením v Lucerna Music Baru zapojit do hledání ukryté vlajky kapely.

The Cat Empire míří do Prahy s novým singlem. Kam schovají svou vlajku? The Cat Empire míří do Prahy s novým singlem. Kam schovají svou vlajku?

 

the cat empire jom 01The Cat Empire schovají v Praze svou vlajku. Kdo jí bude 17. června v Lucerna Music Baru mávat?


Čerstvý singl Qué Será Ahora napsali The Cat Empire během loňského turné po Evropě v tour buse, vydáním těsně před evropským turné, které bude trvat do konce července a pokračovat celý říjen, se tak uzavírá pomyslný kruh inspirace.


K singlu se také váže jedna aktivita: v den příjezdu do Prahy ukryje skupina vlajku 1 x 1 m s vizuálem tohoto singlu a na svém Facebooku ohlásí první nápovědy, kde se nachází. Možnost mávat unikátní vlajkou na koncertě v Lucerna Music Baru 17. června od 20 hodin bude mít pouze jeden z fanoušků. Více se mohou potenciální nálezci dozvědět i ve ve středu od 13:30 v rozhovoru na Radiu 1.

Pražská zastávka The Cat Empire je v rámci aktuálního turné, během něhož vyprodali slavnou Royal Albert Hall v Londýně, jednou z těch menších, ke koupi už proto mnoho vstupenek nezbývá. Jako support s sebou kapela přiveze duo Pierce Brothers z Austrálie. 

TZ, jm

 

zavřít