Five Finger Death Punch a Papa Roach spojí síly, zamíří k nám v listopadu

Vydáno 22.06.2015 | autor: redakce

Five Finger Death Punch a Papa Roach - to je spojení metalu a hard-rocku, které uvidí návštěvníci malé sportovní haly na pražském Výstavišti. Obě kapely k nám zavítají v rámci společného evropského turné 20. listopadu. Zasloužili se o to i zdejší fanoušci, kteří Prahu navrhli jako jednu ze zastávek.

Five Finger Death Punch a Papa Roach spojí síly, zamíří k nám v listopadu Five Finger Death Punch a Papa Roach spojí síly, zamíří k nám v listopadu

Papa Roach 2015Papa Roach vzkazují, že společná show s Five Finger Death Punch diváky smete


Skupiny nechaly o podobě koncertní šňůry po Evropě rozhodnout své posluchače. Spustily totiž internetovou kampaň, ve které se fanoušků ptaly, kam mají přijet. Zapojilo se několik set tisíc lidí z devatenácti zemí starého kontinentu a do finálního výběru se vešla i Česká republika. Roli speciálních hostů na koncertech obstarají Devil You Know.


Five Finger Death Punch navíc přivezou nové písně. "Do začátku turné bude naše nové album Got Your Six venku. Je to naše dosud nejlepší nahrávka, v podstatě taková betonová cihla heavy metalu, takže už se nemůžeme dočkat, až některé z těchhle skladeb představíme evropským fanouškům. Celé tohle turné bude večer co večer pořádnej nářez." Jacoby Shaddix, zpěvák Papa Roach, dodává: "Jsme nadšeni a těšíme se, až to s našimi bratry z FFDP pořádně rozbalíme! Nenechte si tuhle akci ujít, Papa Roach vás smetou!"

Předprodej pro členy Live Nation klubu začíná 23. června v 8 hodin ráno, oficiální předprodej pro veřejnost bude spuštěn o den později v 9 hodin. 

TZ, jm

zavřít