Brother & Bones poprvé zamíří do Česka. V říjnu je uvítá pražská La Loca

Vydáno 29.06.2015 | autor: redakce

Londýnská kapela Brother & Bones zavítá do pražského hudebního klubu v sobotu 24. října. Pětičlenná formace z Londýna, jež ve svých písních mísí prvky klidného rocku se silným a zapamatovatelným hlasem zpěváka Richeho Thomase, k nám dorazí vůbec poprvé.

Brother & Bones poprvé zamíří do Česka. V říjnu je uvítá pražská La Loca Brother & Bones poprvé zamíří do Česka. V říjnu je uvítá pražská La Loca


Brother  Bones 2015Brother & Bones se 24. října představí v Praze


Kapela původem z Cornwallu se svým akusticky laděným alternativním rockem už stihla předskakovat hvězdám jako Ben Howard nebo Bastille. Tento podzim se vydají na své další, v pořadí již druhé turné napříč Evropou. Tuzemské publikum je tak bude mít možnost zhlédnout 24. října tohoto roku.

Brother & Bones čeká našlapané lét a snad ještě našlapanější podzim. 28. srpna totiž spatří světlo světa jejich debutové album, které se natáčelo ve studiu East West v Los Angeles a obsahuje eklektické zvuky kmenového bubnování a drtivé melodie kytar. Hned po vydání CD kapela vyjíždí na dvouměsíční turné s názvem Omaha Tour, kde bude svou novou desku představovat. Není divu, že se tohoto okamžiku fanoušci po pětiletém čekání nemohou dočkat.

Prvních 50 vstupenek je k zakoupení za exkluzivní cenu 150 Kč, zbylé lístky bude možno zakoupit za běžnou částku 200 Kč. Předprodej probíhá na stránkách klubu www.laloca.cz, www.goout.cz a www.smsticket.cz.

TZ, ape

 

zavřít