Charli XCX pracuje na další desce. Bude elektronická a v party stylu

Vydáno 09.07.2015 | autor: redakce

Britská pop-punková divoženka Charli XCX po úspěchu hitů ze stále ještě relativně čerstvého alba Sucker nespí na vavřínech a už spřádá plány na novinku. Vydat by ji chtěla příští rok a prý to bude její zatím nejpopovější deska. 

Charli XCX pracuje na další desce. Bude elektronická a v party stylu Charli XCX pracuje na další desce. Bude elektronická a v party stylu

sucker vyrezCharli XCX je v posledních měsících díky skvělému albu Sucker všude plno

Dvaadvacetiletá Charlotte Emma Aitchison na nových písních pracuje s elektronickým producentem Samuelem Longem, který vystupuje pod pseudonymem SOPHIE a v profesním životopise má zapsaná jména jako Madonna či Namie Amuro, která patří mezi největší hvězdy asijského popu.

"Bude to nejpopovější a nejelektroničtější album, jaké jsem kdy udělala," prozradila Charli v rozhovoru pro magazín i-D a dodala, že se oproti nahrávání druhé řadovky Sucker hudebně posunula znovu o kus dál. Prý ji tentokrát hodně inspiroval party život.

Charli XCX patří k nejúspěšnějším hitmakerům posledních let. Švédkám Icona Pop pomohla s jejich dosud nepřekonanou hymnou I Love It, s australskou rapperkou Iggy Azaleou loni zbořila žebříčky písničkou Fancy. Z jejího vlastního alba Sucker pak pocházejí další úspěšné kousky jako Boom Clap či Break The Rules. V Česku jsme ji viděli v únoru, kdy v O2 areně předskakovala Katy Perry.

 

i-d.vice.com, jm

zavřít