Cosmic Trip: Vyberte si svoji star

Vydáno 22.05.2007 | autor: redakce

Organizátoři festivalu Cosmic Trip vyzvali fanoušky taneční hudby, aby si sami určili, kdo doplní Maura Picotta, The Freestylers a spousty dalších v Roudnici nad Labem 21. července. Kdopak si získal největší sympatie?

Cosmic Trip: Vyberte si svoji star Cosmic Trip: Vyberte si svoji star

V anketách na webových stránkách festivalu a na serveru techno.cz měli příznivci taneční muziky možnost hlasovat, kdo má být další výraznou posilou line-upu. Z trojice Technasia, The Advent live a Renato Cohen vzešel v obou anketách jasný vítěz - hudební lahůdka, mezinárodní projekt Technasia. Účast dua Technasia dělá z Cosmic Tripu, který proběhne 21. 7. na letišti v Roudnici nad Labem, největší červencovou přehlídku elektronické hudby.



V hudební branži se Technasia objevila před více než deseti lety. Projekt ovlivněný hudbou Yellow Music Orchestra, Coil, Xymox či Depeche Mode se rychle vypracoval na samý vrchol elektronické scény. Zasloužený respekt si dvojice muzikantů, z nichž jeden žije v Paříži a druhý v Hong Kongu, získala už svými prvními tracky jako Descent, Future Mix nebo Hydra.
zavřít