Soutěž s HBO: Dárky a bonU2sy

Vydáno 24.05.2007 | autor: redakce

Opravdovou lahůdku přichystalo HBO všem U2 fans: záznam koncertu Vertigo Tour z Milana. Než se 30.6. dočkáte, zasoutěžte si s HBO o zajímavé dárky a CD a DVD bonusy. Nebo spíš "Bono-sy"?

Soutěž s HBO: Dárky a bonU2sy Soutěž s HBO: Dárky a bonU2sy

30. června ve 21:00 hodin odvysílá kanál HBO záznam milánského koncertu U2, který se v roce 2005 konal na stadionu Meazza v rámci celosvětového Vertigo Tour. Páteří setlistu bylo zatím poslední album How To Dismantle An Atomic Bomb, takže kromě nestárnoucí klasiky jako One nebo Where The Strests Have No Name zazní i hity City Of Blinding Lights, Vertigo nebo Sometimes You Can´t Make It On Your Own.

Pozor - koncert bude odvysílán pouze 30. června, žádné reprízy nejsou plánovány. Udělejte si uzel, začerveňte kalendáře, nastavte upomínky a buďte u toho!



I have a vision... Television!!!

HBO zahájilo své vysílání v České republice 18. listopadu 1994. Představilo tak zcela nový produkt v oblasti kabelové televize, který se svým charakterem podstatně odlišuje od ostatních televizních kanálů. V pohodlí domova si divák může vychutnat ty největší filmové trháky - v češtině a zcela bez reklam.

Vedle kvalitní nabídky přejatých pořadů HBO proniklo do povědomí široké veřejnosti jako producent řady úspěšných snímků. Filmy, seriály, dokumenty a další tvorba z dílny HBO pravidelně získávají různá prestižní ocenění, mezi kterými je možno jmenovat Zlaté glóby, ceny Emmy za televizní tvorbu i nejprestižnější ceny Oscar.

Kvalita pořadů a jejich programová skladba jsou hlavními důvody, proč se HBO stalo nejsledovanějším filmovým kanálem. Dalšími kanály, které společnost HBO Česká republika poskytuje, jsou HBO2, Cinemax, Cinemax2 a distribuce akčního kanálu AXN. Do rodiny HBO patří i Česká programová společnost, která provozuje vysílání dokumentárního kanálu Spektrum. Všechny specializované kanály jsou určené pro kabelovou televizi a satelitní vysílání v ČR i na Slovensku.

SOUTĚŽ: Sometimes you CAN make it on your HBOwn

V souvislosti s chystaným hudebním svátkem, kterým koncert U2 jistě bude, pro vás HBO připravilo soutěž o věcné ceny. Konkrétně o trička, peněženku, osušky a balzámy na rty, vše s logem HBO. Dva z vás navíc získají speciální bonus: CD a DVD s výběrem největších hitů U218 Singles.











Zúčastnit se je jednoduché, stačí správně zodpovědět následující hudebně-vizuální otázku:

U2 mají v živých záznamech oblibu, oficiálně zdokumentovali i svoji slavnou Zooropa Tour. Koncert z roku 1993 vyšel na DVD teprve minulý rok a původně byl zaznamenán v

A) Praze
B) Sydney
C) Bahamách
D) Seychelách


Odpověďi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "HBO - soutěž". Uveďte celé jméno, celou adresu a mobilní kontakt. Pozor, každý respondent může odeslat pouze jeden mail. Veškeré pokusy obalamutit redakci zasíláním vícero mailů pod stejným jménem avšak z různých adres budou odhaleny a ze soutěže okamžitě a bez výjimky vyřazeny. Hrajeme o pět věcných cen s logem HBO (plus pět balzámů na rty), jedno CD a jedno DVD. Uzávěrka soutěže je 29.6.2007 ve 12:00, výherci budou následně informováni.

Tu2rn on, tu2ne in and HBO out!



www.HBO.cz





zavřít