Mariah Carey bude mít hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy

Vydáno 28.07.2015 | autor: redakce

Mariah Carey se ve svých 45 letech dočká pocty v podobě vlastní hvězdy na Hollywoodském chodníku slávy. Na Hollywood Boulevard to bude už 2 556. pěticípá ozdoba. Slavnostní odhalení se chystá na příští týden.

Mariah Carey bude mít hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy Mariah Carey bude mít hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy

mariah carey vyrezMariah Carey má na svém kontě už 18 hitů #1 podle žebříčku Billboardu

Hvězda se jménem Mariah Carey bude součástí slavného chodníku od 5. srpna. Zpěvačka ji dostává v době, kdy dokončila druhou část svého angažmá v Caesars Palace v Las Vegas. Další termíny její show Number Ones jsou ohlášeny na únor 2016. Carey na koncertech živě představuje album #1 to Infinity, kompilaci svých největších hitů, které dobyly americký singlový žebříček.

Takto úspěšných singlů má přitom na kontě hned 18, většinu z nich nazpívala v devadesátých letech. Kromě toho prodala více než 200 milionů kopií svých alb a dostala řadu ocenění, včetně pěti Grammy. Komerční úspěch posledních nahrávek však zdaleka nebyl takový, jak se čekalo - loňská deska Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse ani zmiňovaná výběrovka v žebříčcích nezazářily.


Billboard, jm

 

 

zavřít