Helloween dorazí v únoru do Prahy a do Zlína, přivezou i Gotthard

Vydáno 17.08.2015 | autor: redakce

Helloween přivezou představit své nové album do České republiky hned dvakrát - 19. února vystoupí ve Zíně a o den později v Praze. Na cestu do českých měst se vydají ve spojení se švýcarskými hard rockery Gotthard.

Helloween dorazí v únoru do Prahy a do Zlína, přivezou i Gotthard Helloween dorazí v únoru do Prahy a do Zlína, přivezou i Gotthard

 

helloween 64 20101229 1142678510

Album My God-Given Right od německých Helloween vyšlo v květnu a u nás dosáhlo celosvětově nejlepší prodejnosti v žebříčku IFPI. Krátce po vydání se probojovalo na třetí místo prodejního žebříčku.

"Nikdy nevím, jak se to stane, ale zase se nám to povedlo... To album šlape, jak má!
A podíl na tom mají i dva úžasní chlapi: producent Charlie Bauerfeind a Martin Häusler, který se postaral o úžasný 3D cover, aniž by plýtval barvami,"
říká zpěvák Andi Deris.

"Prvotní inspirace přišla ze samotného názvu a taky z názvů některých skladeb, jako Swing of a Fallen World, Lost in America nebo Battle´s Won. Pak jsem narazil na blockbuster Day After Tomorrow – Den poté a nápad světa, ve kterém zůstali pouze dýňáci, byl na světě."

Spolu s Helloween přiveze svoji poslední desku i rockové seskupení Gotthard. Přímý, klasický, mistrovsky zahraný hard rock prý uspokojí hned s prvními tóny všechny rockové fanoušky. Prodali víc jak 2 miliony desek po celém světě.

Ve Zlíně se obě kapely zastaví 19. února v hale Euronics, 20. února pak zavítají do Fóra Karlín v Praze. Vstupenky na stání za 690 Kč a stání před pódiem za 890 Kč platné do 1. listopadu si zakupte na www.mastersofrock.cz nebo v obvyklých předprodejních sítích TicketPortal, TicketPro a TicketArt.

tz, jm

zavřít