"Oje*ali mě!" naštvala se Sinéad O'Connor a zveřejnila účet z koncertů

Vydáno 17.08.2015 | autor: redakce

Sinéad O'Connor, která je známá tím, že pro ostrou kritiku nejde daleko, si znovu nenechala svoje rozčílení pro sebe. Tentokrát je ale její vztek pochopitelný - podle účtu z německých koncertů totiž měla dostat jen zlomek peněz, které získali členové jejího týmu. A ani to prý neobdržela.

"Oje*ali mě!" naštvala se Sinéad O'Connor a zveřejnila účet z koncertů

Sinead OConnor vyr

"Koukněte níže, kolik jsem dostala za 3 vystoupení v Německu, 500 euro, v porovnání s tím, co dostali ostatní. Poslední dvě cifry na seznamu čítají to, co dostali agentka Rita Zappador a Modus In Rebus, 11 700 euro. Těch celých 47 700 euro je částka, kterou vydělalo mých 4,5 hodiny práce," napsala na Facebook Sinéad O'Connor a přiložila fotografii s vyúčtováním za zmíněná vystoupení.

Jenže situace je ve skutečnosti ještě horší. "Nakonec mi těch 500 euro agentka ani nezaplatila. Obrala mě o 4 000! Takže moje práce vydělala 48 tisíc, ale stála mě 4. Berte v úvahu, že kapela si nezajišťuje vše sama. Jejich manažeři a agenti to dělají za ně. Člověk věří, že mu nelžou, když ho lákají na turné a ujišťují ho o ziscích. Naše práce je kroutit zadkem a hezky zpívat. Práce manažerů je zase bojovat s každou pí*ou, co nás chce obrat," pokračovala interpretka hitu Nothing Compares 2 U.

Sinéad si ale křivdu líbit nenechá a celou záležitost požene k soudu. "Ve zkratce, byla jsem oje*aná zezadu. VŠICHNI z nich, by se měli obklopit právníky a připravit se na proti-podvodnou jednotku," doplnila irská umělkyně.

Facebook, jm

zavřít