Slash a Axl Rose jsou znovu kámoši. Co to znamená pro Guns N' Roses?

Vydáno 25.08.2015 | autor: redakce

Slash a návrat do Guns N' Roses? To je otázka, která fanoušky kapely trápí už několik let. V poslední době opustili sestavu dva kytaristé, a tak je opět na pořadu dne. A podle toho, co Slash prozradil v jednom z rozhovorů, to nemusí být úplné sci-fi.

Slash a Axl Rose jsou znovu kámoši. Co to znamená pro Guns N' Roses? Slash a Axl Rose jsou znovu kámoši. Co to znamená pro Guns N' Roses?

GunsnRoses 001

Slash byl hostem Aftonbladet TV ve Švédsku a prozradil, že jeho vztahy s frontmanem se zlepšily. "Nechali jsme odeznít všechny negativní věci, které se vlekly velmi dlouho," uvedl kytarový mág. Jestli se ale chystá jeho návrat do Guns N' Roses, zatím neprozradil. 

Už v květnu ale naznačil, že nic není nemožné. "Musím být opatrný, co říkám. Pokud by o to všichni stáli a chtěli by do toho jít ze správných důvodů, fanoušci by to jistě ocenili. Myslím si, že by mohla být zábava to zkusit, ale je to komplexní téma. Tak jako tak je to záležitost lidí v kapele," sdělil tehdy. 

Mezitím vyšlo najevo, že oba kytaristé, Bumblefoot a DJ Ashba, skupinu opouštějí. Co bude dál? Fanoušci jsou jistě napjatí.

Billboard, jm

zavřít