Nové album Miley Cyrus? Psychedelický rock a vlivy Pink Floyd

Vydáno 25.08.2015 | autor: redakce

Miley Cyrus aktuálně pracuje na novém materálu. Magazín Billboard nyní přišel s informací, že nahrává hned dvě alba - jedno sólové a druhé ve spolupráci s kapelou The Flaming Lips. To prý bude znít jako hodně zajímavý mix různých žánrů.

Nové album Miley Cyrus? Psychedelický rock a vlivy Pink Floyd Nové album Miley Cyrus? Psychedelický rock a vlivy Pink Floyd

miley wreckingball VIDMiley Cyrus chystá hned dvě desky. Bude na některé i hit velikosti Wrecking Ball?

Společná deska Miley a The Flaming Lips je podle Billboardu výsledkem spolupráce mezi zpěvačkou a frontmanem Waynem Coynem. "Je to psychedelický rock, ale při psaní se Miley přiklonila i k popu, takže je to vlastně mix obojího," uvádí zdroj a nešetří superlativy jako "úžasné" a "neuvěřitelné". Ke slyšení prý budou i vlivy Pink Floyd nebo Portishead.

O tom, že Miley Cyrus a The Flaming Lips spolu něco připravují, se mluví již nějakou dobu. Loni si kapela bývalou Disney hvězdu přizvala ke spolupráci na písničce Lucy in the Sky with Diamonds. Spojení popové tvorby Cyrus s jinými žánry je v poslední době stále oblíbenější, není to tak dávno, co její hlas využili alternativní Alt-J. Pozornost vzbudilo i společné vystoupení s Joan Jett.

V nejbližší době čeká Miley Cyrus vyhlašování cen MTV Video Music Awards. Předávat se budou 30. srpna a zpěvačka, která loni vyhrála hlavní cenu pro Video roku, se zhostí role moderátorky.

Billboard, jm

zavřít