Céline Dion se vrací do Las Vegas. Požádal ji o to umírající manžel

Vydáno 27.08.2015 | autor: redakce

Kanadská diva Céline Dion zažívá velmi těžké životní období. Ve čtvrtek 27. srpna bude poprvé po více než roce znovu stát na pódiu The Colosseum at Caesars Palace v Las Vegas a představovat svou show Celine. Doma na ni zatím bude čekat manžel bojující s rakovinou hrtanu.

Céline Dion se vrací do Las Vegas. Požádal ji o to umírající manžel Céline Dion se vrací do Las Vegas. Požádal ji o to umírající manžel

celine lasvegasRezidentní show Céline Dion v Las Vegas má jednoduchý název: Celine

René Angélil, manžel a dlouholetý manažer Céline Dion, doporučil své ženě návrat na pódia navzdory tomu, že jeho zdravotní stav je velmi špatný. V roce 2013 se mu vrátila rakovina hrtanu, která ho poprvé ohrožovala už v devadesátých letech. Zdá se ale, že tentokrát už udeřila nadobro. Dion dokonce přiznala, že už se s otcem svých dětí pomalu loučí. 

Přesto se na jeho přání rozhodla po více než roce od posledního představení obnovit svou rezidentní show Celine v Las Vegas. První koncert ji čeká 27. srpna, poslední v lednu příštího roku. S tímto programem poprvé v The Colosseum at Caesars Palace vystoupila v roce 2011, předtím na stejném místě 4 roky absolvovala show A New Day...

Céline Dion patří k největším hudebním hvězdám spjatým se zábavním centrem v Las Vegas. Celkem už zde od roku 2003 odehrála přes 900 představení. Vstupenky na aktuálné sérii Céline šplhají ak k částce 500 dolarů.

montrealgazette.com, jm

zavřít