Kanye West prezidentem? Rihanna je připravena dát mu svůj hlas

Vydáno 03.09.2015 | autor: redakce

Prohlášení Kanyeho Westa na předávání cen MTV Video Music Awards způsobilo doslova poprask. Prostořeký rapper totiž oznámil kandidaturu na prezidenta USA v roce 2020. Těžko říct, jak vážně to myslel, každopádně se o jeho plánu hodně mluví. A své si k tomu řekla i Rihanna.

Kanye West prezidentem? Rihanna je připravena dát mu svůj hlas Kanye West prezidentem? Rihanna je připravena dát mu svůj hlas

rihannakanyewestpaulmccartneyperformingatthe2015grammyawards3Rihanna a Kanye West na předávání cen Grammy letos v únoru

"Když jsou lidé ochotni hlasovat pro Donalda Trumpa, proč by neměli chtít volit Kanyeho? Jeho řeč na Video Music Awards byla impozantní," řekla barbadoská zpěvačka s tím, že by svému kolegovi hlas dala. 

Rihanna s Westem v minulosti už několikrát spolupracovala a svou stopu zanechá i na jejím připravovaném novém albu. Už začátkem roku vyšla jejich spolupráce FourFiveSeconds, ve které dostal prostor i Paul McCartney a která zazněla živě třeba na únorovém vyhlášení Grammy.

Nezbývá tedy než čekat, zda myslel Kanye svá slova vážně, nebo se jednalo jen o nevinný žertík. Třeba moderátorka cen MTV Miley Cyrus na jeho výstup reagovala po svém: "Wow, konečně všichni víme, co se stane s Kanyem, když kouří moc trávy..."

mirror.co.uk, jm

zavřít