Rozvod! Avril Lavigne a Chad Kroeger jdou po dvou letech od sebe

Vydáno 03.09.2015 | autor: redakce

Další ze slavných hudebních párů se rozpadl. Manželství Avril Lavigne a Chada Kroegera spěje po dvou letech ke konci. Kanadská zpěvačka to oznámila skrz sociální sítě.

Rozvod! Avril Lavigne a Chad Kroeger jdou po dvou letech od sebe Rozvod! Avril Lavigne a Chad Kroeger jdou po dvou letech od sebe

avril chadChad Kroeger a Avril Lavigne spolu vydrželi dva roky

Avril umístila na svůj Instagram svatební fotku a připsala k ní: "Chad a já vám dnes s těžkým srdcem oznamujeme naše odloučení. V manželství i v hudbě jsme zažili mnoho nezapomenutelných momentů. Stále zůstáváme nejlepšími přáteli."

Avril a frontman Nickelback se vzali 1. července 2013, o tom, že jejich sňatek ale nebyl šťastným rozhodnutím, se začalo mluvit už před rokem. Tehdy ještě dvojice rozvod popírala, nyní ale přišel čas se rozloučit. "Upřímně děkujeme za podporu rodinám, přátelům a fanouškům," uvedla dále Lavigne.

Oba muzikanti si v poslední době prošli i zdravotními problémy. Avril loni prodělala lymskou boreliózu, Kroeger musel nedávno s Nickelback zrušit tuné, se kterým měl na podzim zavítat i do Prahy. Důvodem jsou nemocné hlasivky.

Zajímavostí je, že pro Avril Lavigne je to již druhý rozvod, přičemž její první manžel, Deryck Whibley ze skupiny Sum 41, se před pár dny znovu oženil. 

NME, jm

zavřít