Marina And The Diamonds v Praze: Lucerna Music Bar je jí malý, přesouvá se do haly

Vydáno 03.09.2015 | autor: redakce

Pražský koncert velšské zpěvačky Mariny And The Diamonds se pro obrovský zájem fanoušků přesouvá z Lucerna Music Baru do Incheba arény. Akce se uskuteční 11. prosince.

Marina And The Diamonds v Praze: Lucerna Music Bar je jí malý, přesouvá se do haly Marina And The Diamonds v Praze: Lucerna Music Bar je jí malý, přesouvá se do haly

marinaMarina And The Diamonds slaví úspěch s albem FROOT


Přesunutí koncertu oznámila pořádající agentura D Smack U Production. "Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, nové jsou k dispozicí ve stávajících předprodejích," uvádí organizátoři. Přestože akce se uskuteční za více než tři měsíce, kapacita původně plánovaného Lucerna Music Baru již byla před několika dny naplněna. Vystoupení přitom mělo proběhnout v rámci dvacátých narozenin zmíněného klubu.

Marina And The Diamonds sebe sama označuje jako "indie umělkyni s popovými cíli". Její pestrý mix atmosférického indie popu a elektroniky na březnovém albu FROOT slaví u posluchačů velký úspěch, deska se dokonce probojovala do Top 10 americké hitparády. Pochvalné jsou i recenze.

FB event, tz, jm

zavřít