Xindl X a Mirka Miškechová míří do divadel, čeká je RETROTOUR

Vydáno 07.09.2015 | autor: redakce

Xindl X slaví v českých i slovenských rádiích úspěch se singlem Cudzinka v tvojej zemi, který s ním nazpívala Mirka Miškechová. Právě ta ho doprovodí i na divadelním miniturné po největších městech České republiky. Zahrají ale i na Slovensku.

Xindl X a Mirka Miškechová míří do divadel, čeká je RETROTOUR Xindl X a Mirka Miškechová míří do divadel, čeká je RETROTOUR

 cudzinkaXindl X a Mirka Miškechová slaví se svým duetem úspěch v Česku i na Slovensku


Duet Cudzinka v tvojej zemi je aktuálně v českých rádiích už čtvrtou nejhranější skladbou a navazuje na úspěch předchozích písní z loňské desky Čecháček Made. Do obou zemí, ze kterých hlavní aktéři pocházejí, tedy do Česka i na Slovensko, zavítají Xindl X a Mirka Miškechová během podzimu.

Divadelní turné s názvem RETROTOUR v České republice odstartuje koncertem v pražské Hybernii 11. listopadu, následovat budou zastávky v brněnském Mahenově divadle 22. listopadu a v ostravském Domě kultury 23. listopadu.

Zazní i další známé skladby Xindla X upravené do nových aranží, kde zpěváka kromě jeho kapely doprovodí navíc čtyřčlenná dechová sekce Splash Horns. Jako hosté se představí již zmiňovaná Slovenka Mirka Miškechová a také český písničkář Petr Lüftner. Už během října a začátkem listopadu s akustickým turné navštíví Xindl X s Mirkou i Petrem devět slovenských měst. 

tz, jm

zavřít