Blanka Šrůmová a Jan Sahara Hedl představí svůj nový projekt

Vydáno 09.09.2015 | autor: redakce

Zatímco Tichá dohoda nyní vystupuje se Zuzanou Vintrovou, bývalá zpěvačka legendární skupiny Blanka Šrůmová se vydala vlastní cestou. Dala dohromady společný projekt s Janem Saharou Hedlem. Představí ho na koncertě v pražském Vagonu 9. září.

Blanka Šrůmová a Jan Sahara Hedl představí svůj nový projekt Blanka Šrůmová a Jan Sahara Hedl představí svůj nový projekt

blankasrumBlanka Šrůmová na fotografii z roku 2013


Právě během vystoupení, které začíná ve Vagonu ve 21 hodin, odhalí dvojice svůj název. O něm přitom ještě nedávno neměli jasno. "Máme už tedy pár favoritů (ty si s dovolením zatím necháme pro sebe), ale budeme rádi za další nápady. Ve středu se dozvíte, jak jsme nakonec vybrali," psala Blanka Šrůmová ještě 6. září na svém Facebooku.

A co že momentálně nová formace chystá? "Co původně vypadalo jako jednorázový projekt 'máme písničky a natočíme je na CD', teď nabírá vyšší level a pracujeme na tom, aby to byla nová kapela se vším všudy. Nechceme to uspěchat a neřešíme teď, jestli naše věci vydáme na CD, digitálně nebo jestli hned půjdeme do studia," vysvětluje umělkyně.

 

tz, Facebook zpěvačky, jm

zavřít