Natočí Rituály desku? O tom rozhodne hazardní hra

Vydáno 23.09.2015 | autor: redakce

Kapela Rituály riskuje vydání své debutové desky a pouští se do nebezpečné hry. Všechno nebo nic. Skupina k natočení a vydání plánovaného alba potřebuje dostatek finančních prostředků, které vybírá prostřednictvím crowdfundigového portálu Hithit. Vybraná částka bude na desku použita, ale nejprve projde zkouškou ohněm. Rituály ji vsadí na černou v ruletě.

Natočí Rituály desku? O tom rozhodne hazardní hra Natočí Rituály desku? O tom rozhodne hazardní hra

 

Ritualy by Jan NožičkaRituály vsadí všechny peníze vybrané na natočení desky v ruletě


Svůj debut připravují Rituály ve spolupráci s producentem Yardou Helešicem, bývalým kytaristou původních Support Lesbiens. Vydání ovšem závisí na dostatečném množství financí, k němuž chtějí docílit zvláštním způsobem. Peníze z Hithitu oficiálně vsadí za přítomnosti fanoušků, kteří jim přispějí, na černou barvu v ruletě. Od celého konceptu se také odvíjí samotný název alba Vsaď na černou, které by mělo vyjít v první polovině příštího roku.

"Kluci se rozhodli udělat něco, co ještě nikdy nikdo neudělal. Vsaděj všechny prachy, který vyberou na černou v ruletě, a já jdu do toho samozřejmě s nima. Věřím, že to vyjde, vyhrajem a ta deska se natočí. Pojďte do toho s náma. Vsaď na černou," komentuje projekt producent Yarda Helešic.

"Pokud bychom vyhráli a zdvojnásobili tak finance, měli bychom ihned dostatek prostředků na natáčení a následné vydání desky. Prohra by pro nás byla znamením, že ještě nenastal ten správný čas. Zní vám to šíleně? Věříme, že právě proto do toho půjdete s námi. My jsme Rituály!" vzkazuje rocková parta.

Stát se součástí hry a přispět je možné na odkazu zde, kde fans získají kompletní informace včetně aktuálních kapelních novinek, co se kolem celé akce děje.

tz. jm

zavřít