Listopadová nálož Kurta Cobaina: 31 nových nahrávek vyjde na desce

Vydáno 29.09.2015 | autor: redakce

První detaily listopadového posmrtného alba Kurta Cobaina jsou známy! Fanoušci se mohou těšit na pořádný příval nevydané muziky - deluxe edice totiž bude obshovat málokdy vídaných 31 songů!

Listopadová nálož Kurta Cobaina: 31 nových nahrávek vyjde na desce Listopadová nálož Kurta Cobaina: 31 nových nahrávek vyjde na desce

kurtmalyKurt Cobain zanechal v archivu řadu nevydaných písniček


Album Montage Of Heck: The Home Recordings bude k dostání od 13. listopadu a zahrnuje Kurtovy domácí nahrávky, které byly objeveny při hledání v jeho archivech k novému dokumentárnímu filmu. Deska vyjde právě jako soundtrack snímku Montage Of Heck, který se setkal s vřelým přijetím od fanoušků i kritiků.

Zatímco standardní verze bude obsahovat 13 songů, deluxe edice dá milovníkům Cobainovy tvorby materiál v podstatě na 3 alba. Nálož 31 písní je totiž na nějakou dobu určitě uspokojí. Většinou se jedná o skladby nahrané na zpěvákův kazeťák, některé jsou v demo verzích a zazní i mluvené slovo.

Soundtrack bude vzápětí následovat vinyl s coververzí And I Love Her od Beatles. Ten si mohou zájemci pořídit od 4. prosince.

NME, jm

zavřít