Masters Of Rock v čele s Motörhead

Vydáno 16.06.2007 | autor: redakce

Rockparáda ve Vizovicích si letos rezervuje termín 12. - 15. července, hvězdná jména jako Sepultura, Children of Bodom nebo Motörhead a ti nejrychlejší získají při vstupu i CD zdarma. A jaká jsou další překvapení?

Masters Of Rock v čele s Motörhead Masters Of Rock v čele s Motörhead

Jako každý rok i letos můžete počítat se zajímavým programem na Prosperita Stage – čili v Autogramiádovém stanu, kde budou po celou dobu festivalu probíhat autogramiády hvězd dle předem stanoveného rozpisu. Firma R. Jelínek bude opět pořádat exkurze po své slavné palírně spojené s ochutnávkami svých jedinečných výrobků. Státní zámek Vizovice připravuje pro návštěvníky festivalu prohlídky zámku s výraznou slevou. V areálu bude k dispozici nepřeberné množství občerstvovacích stanovišť, hospůdky a velké zastřešené hospody, čajovny, kavárny. Budete si moci vyzkoušet adrenalinové sporty, tetování, piercing, bodypainting a mnoho dalších festivalových atrakcí. Dění na pódiu bude možné sledovat na velkoplošných LED stěnách v hlavním areálu i v občerstvovací zóně.



Agentura Pragokoncert navíc chystá pro prvních 10.000 příchozích fanoušků kompilační CD Masters Of Rock 2007 ZDARMA jako dárek, takže přijít včas se skutečně vyplatí! Campy budou otevřeny již od středy 11. 7. od 10:00 dopoledne, areál s non-stop sprchami pak bude otevřen ve čtvrtek od 12 hodin.

Kompletní program festivalu a časový line-up najdete přímo zde.

www.mastersofrock.cz
zavřít