Chinaski odtajnili nový singl

Vydáno 28.06.2007 | autor: redakce

Pilotní singl „Zadarmo“ z nového alba, které vyjde 17. 9., už šuškandou vstoupil do undergroundového povědomí pod pracovním názvem Lovci a sběrači. Co ale Chinaski chystají na novém albu a mají pro něj už název?

Chinaski odtajnili nový singl Chinaski odtajnili nový singl

Album má zatím jen pracovní název, variant je totiž několik. "Buď Es ist nicht schlecht, es ist sehr gut, nebo Album 007," vtipkoval Malátný. Druhý název by byl podle něj symbolický. Kromě toho, že je rok 2007, tak nové album bude pro Chinaski sedmé v pořadí. V záloze je prý ještě třetí varianta.

Pro své věrné fanoušky (výherce webové soutěže) a kamarády už kapela odehrála zajímavý koncert. Ten proběhl v Nouzově za Prahou v hospodě U Spalů. A ne náhodou - ve stejném domě, jen o patro výš, je nahrávací studio Sono, ve kterém nová deska vzniká. Michal koncert pojal jako rozezpívávací session, neb po jeho skončení se vydal o patro výše nazpívat finální verzi zmiňovaného singlu.



"Po koncertu je člověk takový rozjetý, prostě zpívá se daleko lépe," podotkl Malátný. Na minikoncert, který na úvod Malátný nazval "čajem o páté", lákali Chinaski prostřednictvím svých webových stránek. Už po dvou dnech byly ale vstupenky rozebrány.

V listopadu Chinaski vyrazí na velké turné. Tentokrát už ale podle Malátného nepůjde o malá klubová vystoupení. "Na podzim to budou už velké haly, se zbrusu novou show," slíbil.


Chinaski Poštovní spořitelna tour 2007

9.11. – Třebíč – Sportovní hala
13.11 – Ustí nad Labem – Sportovní hala
15.11. - Chomutov – Sportovní hala
16.11 – Sokolov – Zimní Stadion
19.11. – Olomouc – Sportovní hala
20.11. – Ostrava - – Sportovní hala
22.11. – Brno - – Sportovní hala
23.11. – Zlín - – Sportovní hala
27.11. – Liberec – Tipsport Arena
29.11 – Hradec Kralove - Sportovní hala
1.12. – Havlíčkův Brod – Dům Kultury
6.12. – Praha – T-Mobile Arena
12.12. – Plzen - Sportovní hala
13.12. – České Budějovice - Sportovní hala
15.12. – Litvínov - Sportovní hala

www.chinaski.cz
zavřít