Chemical Brothers přivezou kyslík

Vydáno 08.08.2007 | autor: redakce

The Chemical Brothers, kteří vystoupí tento pátek v Praze, přivezou zdarma čerstvý kyslík pro všechny. iReport zná playlist koncertu a rider! Co budou Chemici jíst a pít?

Chemical Brothers přivezou kyslík Chemical Brothers přivezou kyslík

Setlist jejich vystoupení je vždy těsně do koncertu přísně utajován, a i když by běžný fanoušek řekl, že mají pár hitů, tak jejich koncertní podoba a světelné ztvárnění je vždy jiné a postupem času čím dál víc strhující. Ovšem lahůdka pro sběratele a fandy zároveň je tady, připravovaný setlist pro české vystoupení se k nám dostal čirou náhodou dříve, proto už můžeme směle říci, co Chemici v pátek v Praze předvedou.

The Chemical Brothers Setlist - Prague - August 10th:
Block Rockin´ Beats - overture, No Path To Follow, Galvanise, Burst Generator, Do It Again, Get Yourself High, Hey Boy Hey Girl, All Rights Reserved, Out Of Control, Dont Fight Control, Temptation, Star Guitar, Surface To Air, Under The Influence, Saturate, Believe, Wiard / Acid Children, Golden Path, Chemical Beats.



Publikum však ještě před nimi nažhaví jejich rezidentní DJ pro toto turné - James Holroyd. Mezitím a nebo až po svém vystoupení si Chemičtí bratři užijí kulinářských lahůdek a specialit, kterých jim jejich management objednal rozhodně nemalé množství. Nechybí mezi nimi spousty speciálních sendvičů a grilovaného masa. Dále potom dostatek hummusu, tzatziki a tropického ovoce a zeleniny. Mezi nápoji nechybí lahve luxusní francouzské Grey Goose Vodky a dostatek ledu na koktejly.



A jak to bude během show se vzduchem? Kyslík bude na The Chemical Brothers zdarma pro každého. Na koncertě The Chemical Brothers proběhne Oxypárty - zdarma (v ceně vstupného) inhalace čistého kyslíku. V ceně vstupenky na koncert je zahrnuta revoluční novinka, která návštěvníky určitě potěší. Je jí Oxybar – kyslíkový bar, který bude zdarma k dispozici před a během koncertu. Fanoušci The Chemical Brothers tak jako první mohou pocítit účinky dodatečné a pozitivní energie kyslíku na organismus člověka.

The Chemical Brothres - 10. srpna 2007, T-Mobile Arena, Praha.

www.thechemicalbrothers.com
www.myspace.com/thechemicalbrothers.com
zavřít