Le Pneumatiq se upsali

Vydáno 23.08.2007 | autor: redakce

Jedna z nejhranějších kapel na Rádiu 1 je od minulého týdne spojena s hudebním vydavatelstvím B.M.S. To kapele vydá v listopadu debut.

Le Pneumatiq se upsali Le Pneumatiq se upsali

Ano, mohli jsme vydat debut u nějakého majoru, ale B.M.S. nám nabídlo opravdu nadstandardní podmínky, naprostou svobodu v uměleckém vyjádření a v neposlední řadě i velmi příjemné jednání. Krom toho sehrál roli i fakt, že u majoru bychom zatím zřejmě nepatřili mezi Top 5 vydávaných, takže tomu by asi odpovídal i servis, který kapela ze strany vydavatelství potřebuje. U B.M.S. se nějakého odstrkování na druhou kolej nebojíme a víme, že se budou snažit pro Le Pneumatiq udělat maximum,“ uvedl zakládající člen kapely Howska těsně po podpisu smlouvy.



V tuto chvíli pracují Le Pneumatiq na finálních úpravách debutového alba pod vedením známého producenta Ecsona Waldese, držitele hudební ceny ANDĚL, který produkoval známé české skupiny Ohm Square nebo Skyline. Jeho vydání je plánováno na začátek listopadu 2007. Současně finišují práce s videoklipem k singlu Life, který by měl být hotov již v září tohoto roku.

www.lepneumatiq.com
www.myspace.com/lepneumatiq
zavřít