Roger Sanchez v klubu Mecca

Vydáno 13.09.2007 | autor: redakce

Klub Mecca oslaví v září už deváté narozeniny a oslava to bude velkolepá. Hlavním hostem a gratulantem totiž bude legendární americký DJ a producent Roger Sanchez.

Roger Sanchez v klubu Mecca Roger Sanchez v klubu Mecca

Jeden z nejžádanějších DJs této planety konečně zavítá do pražské Mechy. Roger Sanchez, známý jako S-Man, zakladatel projektu Release Yourself, majitel světově proslulého labelu Stealth Records, neustále zaplavuje první místa světových hitparád svými hity a světové hudební megastory kompilacemi a deskami, jeho radio show má každý týden v USA i Evropě 1,2 miliony posluchačů.



Proslulý projekt Release Yourself představuje celou řadu aktivit. Především to je party, která se už řadu let prezentuje každé pondělí v nejprestižnějším klubu planety – Pacha Ibiza. S Release Yourself však Roger obráží i jiné světové superkluby a některé pečlivě vybrané festivaly. Roger je totiž jediný DJ na světě, který odjakživa odmítá hraní na halových akcích. Pokud se však jeho Release Yourself stan objeví na některém z největších tanečních festivalů jako je například letošní mega festival Global Gathering, okamžitě je jeho dlouho očekávané vystoupení považováno za jeden z vrcholů festivalu.

Když před měsícem po dlouhých dvou letech konečně zahrál v Londýně, jeho vystoupení bylo okamžitě vyprodané. Roger Sanchez dokazuje právoplatnost tvrzení, že "house is not dead". Jeho alba First Contact či Come With Me zaznamenala obrovský úspěch po celém světě. Jedno je ale jisté, na zahájení oslav 9.výročí klubu Mecca se rozhodně nudit nebudete. Pro obrovský zájem doporučujeme pořídit si vstupenky předem v předprodeji.

více na www.mecca.cz
zavřít