VySKAkejte si cédéčko

Vydáno 22.09.2007 | autor: redakce

Pražské ska kapely, které již tuto sobotu vyjíždějí na sérii koncertů pod hlavičkou Matusalem SkaTour, daly dohromady limitovanou sérii kompilace, kterou budou rozdávat na všech koncertech turné.

VySKAkejte si cédéčko VySKAkejte si cédéčko

Nejen, že do vás budeme lít panáky Matusalemu, ale ještě po vás na koncertech budeme házet limitovanou cd kompilací k Matusalem Ska Tour! Samozřejmě zadarmo... Už teď je jasné, že její obsah bude exkluzivní a že se nejspíš nedostane na každého,“ vzkazují všechny zúčastněné kapely návštěvníkům. Kompilace, která ponese název pražského festivalu Skanking Pragga, se skládá z dvanácti tracků. 2Tonoví The Chancers na ni vytáhli rarity i osvedčené hity ze svých řadových desek, DiscoBalls si odbyli svoji studiovou premiéru a nové dosud nevydané věci připravili i ska-jazzoví Green Smatroll.



Matusalem SkaTour probíhá v září a říjnu v pěti městech po České republice pod heslem Rudeboys are back in town! Cover a tracklist viz příloha. Více informací najdete na www.myspace.com/skankingpragga.



Data a line-up Matusalem SkaTour
22.09. CZ MATUSALEM SKA TOUR - Jablonec Nad Nisou, Eurocentrum The Chancers + Green Smatroll - vstup zdarma
29.09. CZ MATUSALEM SKA TOUR - Havlickuv Brod, Cechovka The Chancers + Discoballs, Green Smatroll, Rude Audio Boss Sound System
6.10. CZ MATUSALEM SKA TOUR - SKANKING PRAGGA Praha, Rock Café The Chancers + Discoballs, Green Smatroll, special guest
19.10. CZ MATUSALEM SKA TOUR - Ceské Budejovice, Martys Club The Chancers+ Discoballs, Rude Audio Boss Sound System
26.10. CZ MATUSALEM SKA TOUR - As, Klubícko The Chancers + Discoballs, Green Smatroll, Rude Audio Boss Sound System
zavřít