Misha zahraje v březnu v Praze

Vydáno 05.02.2008 | autor: redakce

Slovenská zpěvačka Misha vystoupí 12. března v pražském Paláci Akropolis. Předtím ale bude ještě předskakovat koncertu senegalsko-amerického zpěváka a rappera Akona.

Misha zahraje v březnu v Praze Misha zahraje v březnu v Praze

Na posledním albu nazvaném 13000krát a vydaném na podzim 2007 pracovala tři roky, a to vlastně ve čtyřech zemích, a cestou vymýšlela další písně. Většinu písní si zpěvačka napsala sama. O kvalitě Mishiny autorské tvorby svědčí i to, že jí baskytaru nahrál bez nároků na honorář Richard Bona, jeden z nejlepších baskytaristů na světě. Na albu se projevuje pestrost žánrů, od soulové muziky RnB, po hip hop. Misha už na sebe také prozradila, že miluje zejména perkuse, akustickou kytaru, etno i neosoulový projev.



Na jednom ze songů spolupracovala s Romanem Holým a Matějem Ruppertem z Monkey Business. "Mé album je jediné místo, kde jsem ochotná hovořit o svém soukromí," nechala se Misha slyšet po natáčení druhé desky. "Člověk, který je zamilovaný, je spokojený. Je zdravější a září. A to je nejvíc. Doufám, že to tak bude navždy."

Misha vystoupí 22. února v Aréně HC Sparta před koncertem Akona a samostatný koncert připravuje 12. března v Paláci Akopolis.
zavřít