Nový festival Čarodějáles v Brně

Vydáno 29.02.2008 | autor: redakce

Nový brněnský festival slibuje kvalitu upřednostněnou před kvantitou a atraktivní prostředí v areálu koupaliště Riviéra. Datum konání je 30.4.

Nový festival Čarodějáles v Brně Nový festival Čarodějáles v Brně

Hlavní hvězdou menšího pódia je stálice a muzikantská špička tuzemské klubové scény skupina -123 Minut. Poprvé to v Brně rozbalí pražané Airfare, objev roku TV stanice Óčko. Hlavní podium jako první ovládnou kontroverzní valašští Elektrick Mann a hlavními headlinery budou dvě momentálně nejúspěšnější české kytarové úderky Vypsaná Fixa a Wohnout.

Zvláštností a snad i vrcholem festivalu, který těžko někde jinde zažijete, bude noční show 25ti členého brněnského bigbandu Jazz Side Band jehož součástí bude i světová premiéra provedení několika skladeb skupiny Monkey Business zaranžovaných pro tento orchestr, které si s ním střihnou i pánové Matěj Rupert a Roman Holý.



Dívky a ženy se budou moci zúčastnit soutěže o nejkrásnější čarodějnici, tedy pokud příjdou oděny v odpovídajícím kostýmu. Odborná porota bude v průběhu večera vybírat ty nejlepší a na podiu je odmění atraktivními cenami.

více info: www.carodejales.cz
zavřít