Cocotte Minute zahrají z nové desky

Vydáno 12.03.2008 | autor: redakce

Po pěti měsících od vyprodaného dvojkoncertu s Post-It se Cocotte Minute 26. dubna vrátí na pódium pražského Paláce Akropolis.

Cocotte Minute zahrají z nové desky Cocotte Minute zahrají z nové desky

A jak je u této party zvykem, nedělo by se tak, pokud by k tomu nebylo řádného důvodu. Tím je tentokrát rozhodnutí kapely nenechat své příznivce čekat až na festivalovou sezónu a už teď jim poodhalit pár skladeb z připravovaného alba, jehož přípravě se Cocotti intenzivně věnují od počátku tohoto roku. "Poučen PR metodami slovutných světových kapel, bych se k naší nové desce vyjádřil jejich oblíbeným rčením: " je to zatím nejlepší deska, kterou jsme kdy nahráli". A to i přesto, že jsme ji ještě nenahráli a už vůbec nevíme, jestli ji vydáme," hodnotí momentální stav nového alba Zeller.



Zahajujícím hostem večera bude slovenská skupina No Gravity. Zeller říká: "Poté, co nám kluci z No Gravity poslali pár vzorků ve spišské kotlině vypálených opojných nápojů a přidali k tomu i svoji novou desku, bylo o jejich hostovaní v podstatě rozhodnuto. Kdo by odolal kvalitě jejich nového alba a luxusní dovozové borovičky z jižních strání? My rozhodně ne!" No Gravity v české koncertní premiéře představí novinkové album The Beast Of, které bylo pořízeno v Praze pod producentským dohledem Davida Kollera a za přispění Honzy Křížka z Blue Effectu, Michala Nejtka či Ondry Ježka a Davida Bianca.
zavřít