Khoiba živě na Radiu Wave

Vydáno 13.03.2008 | autor: redakce

V rámci Radio Wave Live Sessions přivítá tentokrát karlínské Studio A zasněnou Khoibu. Koncert proběhne v přímém přenosu v rámci pořadu Stage v sobotu 22.3. od 20:00. A vy máte opět možnost být přímo v centru dění.

Khoiba živě na Radiu Wave Khoiba živě na Radiu Wave

Melancholičtí a přemýšliví Priessnitz odstartovali v únoru sérii živých koncertů z karlínského Studia A. Další kapelou české nezávislé hudební scény, která bude mít možnost přesvědčit se, zda obstojí i v ne zcela typickém prostředí, jako je klub nebo koncertní sál, bude KHOIBA. V karlínském studiu mají fanoušci kapelu přímo na dosah. Nedělí je od ní půl metru vysoké kovové zábradlí a arogantní ochranka.

Představte si, že vám přímo v obýváku hraje vaše nejoblíbenější skupina nebo interpret. Na místě tak vzniká zcela ojedinělá intimní atmosféra, kterou dokážou rozhlasové vlny šířit dál. Bylo to tak i v případě Moimir Papalescu & The Nihilists a Sunshine, kteří v Karlíně vystoupili v říjnu loňského roku a únorový koncert Priessnitz tohle jen potvrdil.



„Jednou jsme již hráli ve studiu Českého rozhlasu v Plzni, což vlastně bylo obdobné prostředí jako je karlínské studio. Velmi se nám to líbilo, a proto se do Karlína moc těšíme. Hrát budeme převážně věci z poslední desky Mellow Drama, ale máme připraveno také několik starších skladeb, které mají naši fanoušci rádi. Hrát budeme ve složení Ema Brabcová, Filip Míšek, Petr Šámal a Honza Janečka,“ říká zpěvačka skupiny Khoiba Ema Brabcová.

Vstup na akci je volný. Stačí přijít přímo do studia (Hybešova 10, Praha 8). Jediné, co musí posluchači udělat, je včas se zaregistrovat na radiowave@rozhlas.cz, protože kapacita studia je omezená. Na stránkách www.wave.cz budou postupně uveřejňovány všechny důležité informace. Radio Wave Live Sessions tímto koncertem nekončí. 26. dubna se představí nejzajímavější zjevení domácí indie-kytarové scény posledních let a mistři klenutých melodií Please The Trees a 31. 5. zahrají v Karlíně rozjásaně taneční 100ºC.

www.myspace.com/khoibamusic
zavřít