Gnarls Barkley se znovu hlásí o slovo

Vydáno 19.04.2008 | autor: redakce

Gnarls Barkley, úspěšné partnerství hudebníka a producenta Danger Mouse a zpěváka Cee-Lo, se znovu hlásí o slovo v roce 2008 se svým novým singlem a albem.

Gnarls Barkley se znovu hlásí o slovo Gnarls Barkley se znovu hlásí o slovo

The Odd Couple, jak se novinka jmenuje, obsahuje třináct skladeb. Album otvírá hypnotická skladba Charity Case, další Who’s Gonna Save My Soul, jež bude druhým singlem z desky, mísí melancholii Motownovských balad s vyprahlým Delta blues. Surprise staví do kontrastu svůj introspektivní text, sluncem prozářené doprovodné vokály a vliv jazzu. A Little Better uzavírá album svým optimistickým vyjádřením vděčnosti.



Videoklip k písni Run vytvořil filmový team známý jako Happy. Videoklip k druhému singlu natáčí Chris Milk, který byl autorem na Grammy nominovaného klipu Gone Daddy Gone z prvního alba. Další klipy v režii renomovaných osobností filmu a videoartu se připravují. “Je to prostě větší, nadupanější a pro větší haly,” komentuje album Cee-Lo. “Vím, že jsme byli vždycky skromní, ale tentokrát nás musím pochválit. Je to fakt nářez.”



Na obou stranách Atlantiku debutové platinové album St. Elsewhere získalo dvě Grammy Awards - ocenění Best Alternative Music Album a Best Urban Alternative Song.
zavřít