Basinfirefest 2008 se představuje

Vydáno 15.05.2008 | autor: redakce

Basinfirefest 2008 se již nezadržitelně blíží, a tak nezbývá než si shrnout, co nás letos ve dnech 27. - 29. června ve Spáleném Poříčí čeká.

Basinfirefest 2008 se představuje Basinfirefest 2008 se představuje

Největší festivalovou hvězdou budou bezesporu nestárnoucí průkopníci progresivního metalu, američtí Queensrÿche. Vysokou školu power metalu předvedou němečtí Primal Fear, o nic horší výkony nás jistě nečekají ani od Communic, Sertonal, Evidence One, Thunderbolt, či Nightmare, velkou událostí nejen pro fanoušky Iron Maiden pak bude vystoupení jejich ex-zpěváka Paula DiAnna.



Největším tuzemským jménem je skupina Kabát, jistotu pak představují legendární Arakain, Törr, Alkehol, Debustrol, Krucipüsk či Škwor. Čeká nás vystoupení kytarových virtuózů Michala Pavlíčka a Miloše Dodo Doležala. Pořádně se odvázat pak publikum může při produkci Wohnout, Vypsané Fixy, Post-It, nebo našich punkových legend Plexis a Visací zámek.

K festivalovému areálu bude letos jezdit kyvadlová doprava z parkoviště před hlavním vlakovým nádražím v Plzni - první autobus vyráží v pátek 27.6. v 10.00. Na základě námětů a přání návštěvníků bude letos prvně zprovozněna Rocková hospoda, která bude otevřena non-stop.

www.basinfirefest.cz
zavřít