Hodokvas hlásí další jména

Vydáno 16.05.2008 | autor: redakce

Program letošního Hodokvasu se neustále rozrůstá o nová jména – jeho návštěvníci se mohou nově těšit na doom-metalové Paradise Lost.

Hodokvas hlásí další jména Hodokvas hlásí další jména

Z nových jmen ještě přibyl sexy melodický hip-hop v podání Francouzky La Conspiration či slovenský Kontrafakt, který zde vystoupí v doprovodu živé kapely. Slovenskou scénu bude reprezentovat také skupina Konflikt. Největšími lákadly letošního Hodokvasu, který každoročně navštíví více než 20 000 diváků, jsou průkopníci latino-rapu Cypress Hill a punková legenda Sex Pistols v původní sestavě, která zde oslaví třicet let od vydání revolučního alba Nevermind The Bollocks!



Milovníky progresivní indie-scény jistě potěší I AM X, projekt talentovaného Chrise Cornera a lahůdkou taneční scény bude noční koncert londýnské dub-drum'n'bassové „úderky“ Visionary Underground, kterou na koncertech doprovází (a na Hodokvase tomu nebude jinak) zakladatel Asian Dub Foundation – Dr. DAS.

Brány fesivalu se otevřou již 3. července, tedy den před zahájením oficiálního programu, kdy se návštěvníci budou moci pobavit v Cafe del Fun či na řadě atrakcí. Maratón zábavy skončí v neděli 6. července.

www.hodokvas.sk
zavřít