Aneta: přestávám se stydět

Vydáno 03.06.2008 | autor: redakce

Aneta Langerová, letošní držitelka Anděla v kategorii Zpěvačka roku, má před sebou nabitý program. Začátkem festivalové sezóny se vrací na velká koncertní pódia - tentokrát pod otevřeným nebem.

Aneta: přestávám se stydět Aneta: přestávám se stydět

Od května do září vystoupí Aneta Langerová na více než dvaceti hudebních akcích. „Koncerty, to je přesně to, co jsem potřebovala a potřebuju dělat. Je to vlastně ta největší odměna. Přímý kontakt s publikem - to je ohromně intenzivní zážitek, nabíjí mě to a dodává sil do další práce,“ říká Aneta a dodává: „Současná vystoupení jsou daleko uvolněnější než dřív, přestávám se stydět, získávám větší jistotu, užívám si každou minutu na pódiu a cítím, že to lidi baví.



V současném koncertním repertoáru Anety Langerové nechybí nově zaranžované hity z první desky Spousta andělů ani písně z aktuálního alba Dotyk. „Když teď stojím na pódiu a přebírám nějakou cenu, týká se mě to mnohem víc než kdy jindy. Měla jsem potřebu lidem sdělit, kdo vlastně jsem, nad čím přemýšlím, kdo je ta Aneta ze soutěže, která sbírá ceny a sama si to neumí vlastně pořádně odůvodnit. Nyní je první krok za mnou a cítím se opravdu mnohem líp,“ konstatuje Aneta.

Kompletní rozpis koncertů najdete na oficiálních stránkách www.langerovaaneta.cz.
zavřít