Hansard a Irglová vystoupí v Brně

Vydáno 20.06.2008 | autor: redakce

Oscarová dvojice Markéta Irglová a Glen Hansard vystoupí 28. července v brněnském Mahenově divadle. Soudě dle ohlasů na jejich ostatní koncerty, s koupí lístků není radno otálet.

Hansard a Irglová vystoupí v Brně Hansard a Irglová vystoupí v Brně

Americké turné se odehrávalo ve vyprodaných sálech se skvělou odezvou. To na tuzemském turné nebude asi jiné. Mahenovo divadlo je pro takovou verzi akustického koncertu ideálním prostorem a návštěvníky koncertu rozhodně čeká mimořádný zážitek, znásobený navíc osobností hosta, kterým bude irský hudebník Liam Ó Maonlaí.



Vystoupení frontmana počátkem 90. let mimořádně úspěšné kapely Hothouse Flowers, který dobrovolně opustil svět velkého hudebního byznysu, aby se věnoval studiu tradiční irské hudby a skládání, je nezapomenutelným zážitkem. Majitel „nejsilnějšího irského hlasu“, jak jej přezdívají irská hudební média, se pohybuje ve světě ostrovního rocku, působivých šansonů s doprovodem klavíru i čistého ethna ať již irské, africké nebo australské provenience v provedení srovnatelném s legendárním Allanem Stivelem.
zavřít