Benátskou noc rozduní Lordi

Vydáno 23.07.2008 | autor: redakce

Po roce se znovu otevřou brány jednoho z nejtradičnějších festivalů v Česku. Je jím 16. ročník Benátské noci, který se koná na Malé Skále v Českém ráji.

Benátskou noc rozduní Lordi Benátskou noc rozduní Lordi

Poslední červencový víkend (25. - 27.7.), vystoupí na Malé Skále na čtyřech pódiích více než 130 kapel a interpretů. Vedle široké plejády hudebních legend i zajímavých interpretů z Čech a Slovenska se mohou návštěvníci Benátské noci těšit na zahraniční účinkující. Pořadatelé festivalu chtějí potěšit nejen příznivce heavy metalu a hard rocku, ale i všechny návštěvníky letošní Benátské na Malé Skále vystoupením finské skupiny Lordi.



Organizátoř se letos, stejně jako v posledních letech, rozhodli překvapit. Po loňském úspěchu zástupců české popové scény pozvali britskou zpěvačku Kim Wilde. Ta na Malé Skále vystoupí v sobotu 26. července.

Součástí festivalu je i doprovodný program - tradiční neckyáda i prestižní utkání místních fotbalistů s mužstvem 1. RFC Spark. V G-City najdou návštěvníci vodní fotbal, horolezeckou plechovku, stolní fotbálky, bungee jumping a bunge trampolíny.
zavřít