Sázavafest už odpočítává dny

Vydáno 24.07.2008 | autor: redakce

Necelý týden zbývá do začátku O2 Sázavafestu v Kácově. Od 31. 7. do 2. 8. se bude hrát na několika scénách a představí se stovky umělců včetně hlavní hvězdy festivalu Seana Kingstona.

Sázavafest už odpočítává dny Sázavafest už odpočítává dny

O2 Sázavafest nabízí mnohé, co jiné festivaly opomíjejí. Staví především na krásném prostředí a přírodě malého městečka Kácov na březích řeky Sázavy, ale také na multikulturnosti. Kromě hudby si zde mohou návštěvníci užívat divadla, filmů a spousty jiné zábavy. „Na jiných festivalech vše končí okolo půlnoci, pak se areál zavře a lidé jsou nuceni jít do tanečního stanu, pokud této hudbě neholdují, tak spát,“ vysvětluje ředitel festivalu Pavel Kloupar a dodává: „Na O2 Sázavafestu hrajou kapely na pódiích i do čtyř hodin ráno a obří taneční stan pro 3 500 lidí bude fungovat až do úplného rozednění.“



Již ve čtvrtek na pěti scénách vystoupí například skupina Client (UK), považovaná za nejvíce sexistické hudební trio na světě, již zmíněný Sean Kingston (USA), mladičká Ewa Farna, Gipsy.cz, charismatická reggae zpěvačka Yaz Alexander (JAM) a v akustické Balbínce zahraje otec frontama kapely Rybičky 48, náš nejslavnější jazzman P. J. Ryba se svou novou kapelou The Fish Men.

Další informace a kompletní program na všechny dny festivalu naleznete na www.sazavafest.cz.
zavřít