Hip Hop Kemp doplňuje line up

Vydáno 29.07.2008 | autor: redakce

Největší domácí hiphopový fest se těžko může odehrát bez česko-slovenských oblíbenců. Letos dorazí Kontrafakt, Navigators, PSH, Pio Squad, Zverina, Moja Řeč a mnoho dalších.

Hip Hop Kemp doplňuje line up Hip Hop Kemp doplňuje line up

Za trikolóru letos pojedou Kontrafakt, Navigators a PSH. PIO Squad s rozjetým pódiovým gangsta boogie budou tentokrát křepčit v rytmu nové desky Interview. S novým albem Funkčný veterán se pochlapil i Vec, který vystoupí v doprovodu Zveriny. Novou desku také představí dvojice Moja Reč. Z turné zahrnujícího země německé si odskočí IdeaFatte.



Grime letos na Hip Hop Kempu obstará Angličan DJ Logan Sam a mikrofonů se chopí například Durrty Goodz a Chipmunk. Dubstep představí Coki. A důstojný úvod večírku plného basů pak obstarají Side9000, ANS, Machine Funck, Matoa a Slováci Miretz a Es-Ha.

Speciálních stylových nocí bude samozřejmě více, čeká vás reggae a dance hall, baile funk a baltimore club, devadesátková klasika i nadzvuková produkce jedenadvacátého století v podání mnoha DJs.

A abyste se řádně na festival naladili, připravil pro vás DJ Tuco speciální Hip Hop Kemp Mixtape se skladbami interpretů, jichž si na Hip Hop Kempu užijete. Stahujte zde.

www.hiphopkemp.cz
zavřít