Semtex Culture zveřejnil line-up

Vydáno 01.08.2008 | autor: redakce

Semtex Culture, poslední velký festival tohoto léta, vypukne 30. srpna v Mariánském údolí v Brně. Zahrají Shaggy, Kosheen, X-Press 2 a řada dalších.

Semtex Culture zveřejnil line-up Semtex Culture zveřejnil line-up

Jako první se festivalovým areálem rozezní hip hop, který bude na Erectus Hip hop stagei pouštět DJ Aka. Jako další se ozve Semtex Live stage, kterou si vezmou do parády Love Gangsters. Svižné beaty přidají X-Morph + Blulajta z Semtex Jungle & DNB areny a jako poslední se přidá taneční Red Zone stan, který si tradičně dá načas. Na Semtex Live stage se prostřídají čeští Love Gangsters, Clou, Skyline a United Flavour spolu s Big Family. Ze zahraničí přiletí Shaggy se svým téměř dvacetičlenným doprovodem, energičtí Kosheen a nekompromisní parta Kontrafakt.



V Jungle & DNB areně budou úřadovat dvojice X-Morph & Blulajta a IM Cyber & Akira. Od nich žezlo převezme velká britská pětka ve složení D-Bridge, Storm, Chase and Status, Bad Company a Silent Witness. K rannímu kuropění bude vyhrávat Suki a polský DJ One Way. Hiphopovou Erectus stage budou nejdříve okupovat DJ Aka a Sean John, Break - Beat Up Clan Breakers, Bez masa crew, Illuzionists (DJs Maztah, Opia, Chocolatic) a Jay Diesel, BPM, Strapo a DJ Spinhandz a IdeaFatte.



Dočkáte se i Freestyle battle, ve které se utkají Rest, Matheus, Strapo a Elka. Pak vám ještě zahrají Moja Reč a Komplot, Tafrob a DJ Maztah a před půlnocí jihlavští Pio Squad. S úderem dvanácté převezmou žezlo na Erectus stagi známé postavy techno a electro scény. Nejdříve se představí X-Press 2 a po nich se gramofonů a tancechtivých návštěvníků ujmou Gaetano Parisio, Thomas Schumacher, Miss Djax a CJ Bolland.

Kompletní časový line-up najdete ZDE.
zavřít