Chinaski jsou zpět a pojedou turné

Vydáno 10.09.2008 | autor: redakce

Chinaski se po dvou měsících, které uplynuly od tragické smrti bubeníka Pavla Grohmana, rozhodli pokračovat v koncertní a nahrávací činnosti. Na turné vyjedou s Davidem Kollerem v postu bubeníka.

Chinaski jsou zpět a pojedou turné Chinaski jsou zpět a pojedou turné

Chinaski vydali prohlášení, ve kterém oznamují návrat na koncertní pódia. "Po řadě debat a úvah v celé naší Chinaskové rodině nakonec převládlo staré Hrochovo heslo, že nejlepším lékem na bolest je práce. Rozhodli jsme se proto dokončit vše, na čem Pavel udělal už velký kus práce a udělat to, co by si on zcela určitě přál - pokračovat v činnosti kapely," okomentoval rozhodnutí Chinaski zpěvák Michal Malátný. Kapela v současnosti dokončuje druhé CD Autopohádky, které vyjde v polovině listopadu a současně připravuje Live DVD/CD.



O tom, že se Chinaski opět vracejí do starých kolejí, budou chtít přesvědčit své fanoušky na podzimním turné. To startuje 21. října koncertem v Jablonci nad Nisou a končí 26. listopadu vystoupením v Šumperku. Všechny koncerty s Chinaski odehraje bubeník David Koller. "Nejtěžší je pro mne smířit se s tím, že tu Pavel není. Naplňuje mě to často smutkem, ale vím, že život musí jít dál a Chinaski taky. Jsem rád, že si s klukama zahraju," říká David Koller.

CHINASKI SPACE TOUR 2008
Speciální host: David Koller
Předskokan: Tomáš Klus


21.10. Jablonec nad Nisou
24.10. Žďár nad Sázavou
31.10. Hodonín
04.11. Náchod
08.11. Prachatice
16.11. Karlovy Vary
18.11. Jičín
20.11. Praha
22.11. Rakovník
26.11. Šumperk
zavřít