Bude další Semtex Culture?

Vydáno 11.09.2008 | autor: redakce

Letošní ročník festivalu Semtex Culture je již minulostí. Nad tím dalším však visí otazník z důvodu nesplnění hygienických limitů pro hlasitost hudby.

Bude další Semtex Culture? Bude další Semtex Culture?

Nejvíce ovací letos sklidili Shaggy a Kosheen, kteří vsadili na své nejznámější a nejoblíbenější hity. Počasí se vydařilo a ačkoli se po půlnoci vloudila do areálu zima, příznivci kapely Skyline vydrželi až do druhé hodiny ranní a společně chladu vzdorovali, stejně jako milovníci drum & bassu - i Jungle & DNB Arena totiž byla v obležení stovek lidí až do ranních hodin; poslední stanicí zábavy se pak stal Red Zone, který poslední tancechtivé návštěvníky poslal domů před osmou ráno.



Nad dalším ročníkem ovšem v tuto chvíli visí otazník, pracovníci hygienické stanice v noci naměřili o 15 dB vyšší hladinu zvuku, než je povolený limit. Pokud chcete, aby festival v Brně zůstal, podpořte pořadatele tím, že zašlete email na press@semtexculturefestival.cz nebo napište přímo starostovi městské části Brno – Líšeň starosta@brno-lisen.cz vaše přání, aby se festival Semtex Culture mohl uskutečnit na stejném místě i za rok.

semtexculturefestival.cz
zavřít