Warren Suicide míří do Čech

Vydáno 12.09.2008 | autor: redakce

Berlínští Warren Suicide představí své nové album Requiem For A Missing Link v živém provedení v Praze, Brně i v Bratislavě.

Warren Suicide míří do Čech Warren Suicide míří do Čech

Projekt Warren Suicide vznikl roku 2003 v Berlíně ještě jako trio. Nackt se spolu s kolegou Fremdkörperem zrovna snažili dát své kapele nějakou tvář, když vtom Cherie na papír načrtla podivnou postavičku a začala deklamovat: “Ahoj, ahoj, já jsem Warren Suicide.” Warren se nenápadně usmíval, z jeho úst trčely zuby dravé ryby a jeho pohled byl upřeným pohledem novorozeněte.

Během přípravy prvního alba se zakládající člen Fremdkörper beze stopy ztratil, přesto Warren dodal Cherie a Nacktovi sílu k dokončení této nahrávky. Debut nazvaný Hello vyšel v Anglii v dubnu 2006. “Skoro jako by se Fremdkörper proměnil ve Warrena. Když si poslechnete naše první album, je to jako byste slyšeli jeho životní příběh,” tvrdí Nackt.



Druhou desku Requiem For A Missing Link vydal letos prestižní německý label Shitkatapult. Na ploše dvanácti tracků na vás čeká pop, elektronika, rock, smyčcové aranže, efekty, divoké bicí smyčky i vzájemně se doplňující zpěv Cherie a Nackta. K tomu samozřejmě též ilustrace od Cherie zobrazující vše, co o Warrenovi potřebujete vědět.

V živém provedení můžete nové album Warren Suicide slyšet 25. listopadu v bratislavském Subklubu, 26. listopadu na brněnské Flédě a o den později v Praze v Abatonu.
zavřít